Arnager

Arnager er en fremragende kystplads til fangst af havørreder året rundt. Det er en af de kystpladser på Bornholm, som er mest besøgt i foråret. Selvom fiskepladsen fisker mindst ligeså godt om efteråret.

Store badekar (Fordybninger i bunden tæt under land), tangbælter, små og store sten, sandbund, plettet bund, dybt og lavt vand, stille og strømfyldt vand. Denne fiskeplads har det hele.

Besøger man Bornholm i forbindelse med lystfiskeri, så er Arnager et besøg værd. Pladsen er nem at komme til og forholdsvis nem at affiske.

I denne video fanges en stor og flot havørred på fiskepladsen og der vises også hvor hurtigt det kan gå, hvis man ikke holder øje med hvor man går. Se den her. 

Område + parkering ved Arnager

Denne fiskeplads ligger ca. 8 km syd-øst for Rønne og godt 2 km syd-øst for Bornholms Lufthavn.

Der kan parkeres her: Parkering

Tilgængelighed

Waders er et must på den første del af strækningen, hvor det kan betale sig at vade ud på den anden side af badekaret og fiske udad derfra. Ca. 50 meter nord-vest for parkeringspladsen.

Efter godt 200 meter mod nordvest, kan man sagtens fiske fra land. Går man mod syd-øst, kan man både fiske fra land, samt vadende i vandet.

Fredningsbælter ved Arnager

Der er ingen fredninger på denne strækning.

Årstider

Her kan fanges havørreder året rundt.

Anbefalede agn til denne fiskeplads på Bornholm

Efterår, vinter og tidlig forår: Brun, sort/rød, lyserød – på blink, kystwoblere og fluer.

Forår, sommer og tidlig efterår: Sølv, hvid, sølv/blå, hvid/grøn, sølv/grøn, sølv/sort – på blink , kystwoblere og fluer.


En anden god fiskeplads ikke langt fra denne er: Sose Odde